Hoteluri ieftine aproape de Piata Unirii?

In cazul in care urmeaza sa ajungi in Bucuresti probabil ai obosit deja incercand sa cauti locul perfect de cazare. Stim ca si preturile sunt un impediment in special daca hotelul se afla in centrul orasului. Dar exista o solutie. Cautand hoteluri ieftine aproape de Piata Unirii am gasit deja locul ideal pentru tine: AVE Hotel Vila Parlament. Cu aspectul sau rustic-mediteranean si gradina verde care il inconjoara, acest hotel reprezinta o gura de aer proaspat in peisajul aglomerat si prafuit al Bucurestiului.

Banuim ca te intrebi care sunt serviciile oferite si care este raportul calitate-pret. Sa le luam pe rand. In primul rand o sa ai la dispozitie camere spatioase, amenajate intr-un mod nonconformist. Daca esti inca nehotarat ce fel de camera sa alegi noi iti sugeram sa consulti site-ul hotelului. Acolo vei putea analiza toate ofertele. Te anuntam ca indiferent daca calatoresti singur, cu perechea, cu prietenii sau familia, hotelul va avea intotdeauna disponibile pentru tine camere sau apartamente cu un design minunat. Totul depinde de aleger

Acest hotel ieftin aproape de Piata Unirii iti va oferi oaza de relaxare si liniste de care aveai nevoie. Indiferent ca este o deplasare in interes de serviciu sau o simpla vizita turistica acest loc te va face sa te simti ca acasa. In acest scop AVE Hotel Vila Parlament iti mai pune la dispozitie cateva facilitati gratuite: mini bucatarie complet utilata, televizor LCD, internet Wi-fi, baie cu jacuzzi si hidromasaj, aer conditionat si nu in ultimul rand o terasa amenajata si un loc pentru barbeque. In cazul in care aveti de sarbatorit o zi de nastere sau o aniversare in cuplu, nu trebuie decat sa va alegeti una dintre ofertele expuse pe site-ul hotelului pentru a va bucura de cadouri surpriza si tarife reduse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu