BRATARA SHAMBALLA


Datorita frumusetii acestei bratari, ea reprezinta un accesoriu de exceptie pentru o seara in care porti o tinuta simpla dar eleganta in acelasi timp.De obicei, aceste bratari sunt facute din margele de aur de 18 karate incrustate cu diamante, fie ele albe sau colorate, sau chiar perle si alte pietre pretioase. Cu o atentie marita la detalii, fiecare margeluta este fixata corect folosind o tehnica speciala deimpletire pe un fir de macrame. 

Insa ceea ce ii da unictate acestei bratari este steaua shamballa, stema care o face inconfundabila. Aceasta este creata prin combinarea a doua simboluri care reprezinta forta interioara si constiinta care nu poate fi distrusa saucorupta, o combinatie care desemneaza putere si incredere de sine. Orice femeie care poarta o bratara shamballa aduce un plus de eleganta si stil de zile mari. Indiferent de situatie, ori de cate ori porti un asemenea accesoriu, starea de buna dispozitie te va insoti.

Este o stare spirituala care se transmite prin aceasta bijuterie,printr-o magie numai de ea stiuta. Simbolistica acestei bratari este pacea, linistea si fericirea. Daca te afli intr-o perioada in care ai nevoie de creativitate maxima, aceste bratari iti te vor ajuta si iti vor incuraja meditatia. Bratarile Shamballa sunt create perfectpentru femei determinate si barbati puternici, in calea carora nu le sta nimic, indiferent de situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu