Terenuri in jurul Bucurestiului

Datorita scaderii preturilor in domeniul imobiliar din ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane iau in considerare achizitia unui teren si construirea unei case. La momentul actual, se pare ca, costurile totale pentru un astfel de proiect ajung la acelasi nivel ca al unui apartament de doua camere acum 5 ani.
Cel mai greu pentru cei care locuiesc in Bucuresti si in imprejurimile acestuia este sa hotarasca cea mai buna zona in care sa isi construiasca viitoarea casa. In acest moment exista nenumarate anunturi cu terenuri in jurul Bucurestiului la preturi mici, si decizia de achizitie devine din ce in ce mai dificila.
Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare in momentul in care va hotarati sa cumparati terenuri langa Bucuresti sau imprejurimile acestuia:
-    Infrastructura: este foarte important sa aveti acces cat mai facil catre oras, si cum timpul pe care il veti face pana la locul de munca va creste este bine sa incercati sa alegeti o zona ca sa va permita acces usor la metrou sau sa nu fie foarte aglomerata
-    Distanta fata de locul de munca sau centru:  iarasi ma refer la timp pentru ca mi se pare unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand luam o decizie de achizitie a unei case sau un teren. Este important ca timpul pana la munca sa fie cat mai redus astfel incat sa reusim sa petrecem mat mai putin timp pe drum si cat mai mult acasa
-    Distanta fata de gradinita/scoala/magazine:  este in mod cert important sa ai acces la toate cele necesare, pentru ca in general decizia de a construi o casa este una pe care o faci pentru o perioada lunga de timp.
-    Vecinii:  poate nu este un aspect important pentru toti dar pentru mine calitatea vecinilor poate insemna un accept sau un refuz de cumparare al unui teren
Pe langa aceste aspecte sunt sigura ca fiecare dintre noi are si alte criterii de selectie, importante este sa ne simtim bine si linistiti atunci cand pasim pragul casei noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu